Καταχωρήσεις για την κατηγορία : Νέα

Sep
10

Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε
“έξυπνες” συσκευές κινητών και tablet pc

ΕΠ “Ψηφιακή Σύγκλιση”

70% ποσοστό επιδότησης.
Υλοποίηση για την περιοχή της Αττικής.
Απευθύνεται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.
Επιδότηση έως και 10.000 euro
Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης έως και 27-9-12

Τι χρηματοδοτείται
Οι εφαρμογές που επιδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης, θα [...]

Mar
20

Τέσσερα νέα έργα υλοποίησης δυναμικών ιστοτόπων ολοκληρώθηκαν με την χρήση του λογισμικού CT-CMS της εταιρείας.
Τα νέα έργα αφορούν :
Την δημιουργία του ρωσόφωνου site του Εκδοτικού οργανισμού TRAVELTIMES PUBLISHING του κου Σπύρου Κτενά.  Ο ιστότοπος βρίσκεται στην διεύθυνση www.travelingreece.ru και απυθύνεται στην ρωσική και όχι μόνο αγορά.
Την δημιουργία του ιστότοπου για την εκδήλωση – συνέδριο του [...]

Mar
24

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της  STATBANK, στο ξενοδοχείο  King George, όπου παρουσιάστηκε ο επιχειρηματικός οδηγός LEADERS OF THE GREEK ECONOMY 2010.   Την συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάνω απο 250 επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του νέου [...]

Feb
18

O νέος ιστότοπος  (web site) της εταιρείας Digea  (Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.) είναι σε λειτουργία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.digea.gr.
Ο ιστότοπος έχει υλοποιηθεί με τεχνολογία flash και περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο συνδρομητής για ενημέρωση του σχετικά με την Ψηφιακή Τηλεόραση.
Η Digea, η εταιρεία που συστάθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, [...]

Feb
15

Συνέντευξη του Σταύρου Παπαπαναγιώτου,  Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, στο SBC Channel, στην εκπομπή “Επιχειρείν Εκτενώς” με τον δημοσιογράφο κο Σπύρο Κτενά.  Στην εκπομπή τεθηκαν  θέματα τα οποία απασχολούν την  Ελληνική Αγορά Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, καθώς και οι προοπτικές που διαφαίνονται λόγω των έργων που αναμένονται να προκηρυχθούν από το ΕΣΠΑ.  Επίσης παρουσιάστηκε εκτενώς η Τεχνογνωσία [...]

Jan
07
Jan
07

Οι πρωτότυπες καλαίσθητες ιδέες μας για τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες και τη διακόσμηση του χώρου σας έχουν στόχο ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας (γάμος, βάφτιση, άλλες χαρούμενες συμβολικές στιγμές).
Η εμπειρία και οι γνώσεις μας για τις τάσεις της κάθε περιόδου, η προσωπική μας ευαίσθητη άποψη και [...]

Jan
07

To ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας έχει βασισθεί στο προιόν CT e-shop.  Η εταιρία COSMOTRONIC ιδρύθηκε το 1988 και ασχολήθηκε με τις χονδρικές πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα .
Οι πελάτες της είναι  κατά κύριο λόγω  καταστήματα λιανικού εμπορίου , βιοτεχνίες και βιομηχανίες . Ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και συγκεκριμένα το 1992 προσθέσε  [...]

Jan
07

Ο νέος ιστότοπος του Belogna ikons είναι στον αέρα.  Το Belogna ikons είναι ένα συγκρότημα  τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από παραδοσιακά υλικά, σε επάλληλα αμφιθεατρικά επίπεδα, με θέα προς τη Χώρα της Νάξου, την Πάρο αλλά και την ορεινή Νάξο.
Η απόσταση από τη Χώρα και τις δυτικές παραλίες του Νησιού είναι περίπου 4 [...]

Jan
07

Η Εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο της λιανικής πώλησης κρέατος από το 1986, χρονιά λειτουργίας  και του καταστήματος μας στα Βριλήσσια.
Για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας δημιουργήσαμε και την παρούσα ιστοσελίδα, μέσα απο την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τα προϊόντα μας, συνταγές, πληροφορίες για τα καταστήματα μας όπως επίσης και [...]