Καταχωρήσεις για την κατηγορία : Νέα

10

Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε
“έξυπνες” συσκευές κινητών και tablet pc

ΕΠ “Ψηφιακή Σύγκλιση”

70% ποσοστό επιδότησης.
Υλοποίηση για την περιοχή της Αττικής.
Απευθύνεται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.
Επιδότηση έως και 10.000 euro
Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης έως και 27-9-12

Τι χρηματοδοτείται
Οι εφαρμογές που επιδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης, θα [...]

20

Τέσσερα νέα έργα υλοποίησης δυναμικών ιστοτόπων ολοκληρώθηκαν με την χρήση του λογισμικού CT-CMS της εταιρείας.
Τα νέα έργα αφορούν :
Την δημιουργία του ρωσόφωνου site του Εκδοτικού οργανισμού TRAVELTIMES PUBLISHING του κου Σπύρου Κτενά.  Ο ιστότοπος βρίσκεται στην διεύθυνση www.travelingreece.ru και απυθύνεται στην ρωσική και όχι μόνο αγορά.
Την δημιουργία του ιστότοπου για την εκδήλωση – συνέδριο του [...]

24

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της  STATBANK, στο ξενοδοχείο  King George, όπου παρουσιάστηκε ο επιχειρηματικός οδηγός LEADERS OF THE GREEK ECONOMY 2010.   Την συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάνω απο 250 επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του νέου [...]

18

O νέος ιστότοπος  (web site) της εταιρείας Digea  (Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.) είναι σε λειτουργία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.digea.gr.
Ο ιστότοπος έχει υλοποιηθεί με τεχνολογία flash και περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο συνδρομητής για ενημέρωση του σχετικά με την Ψηφιακή Τηλεόραση.
Η Digea, η εταιρεία που συστάθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, [...]

15

Συνέντευξη του Σταύρου Παπαπαναγιώτου,  Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, στο SBC Channel, στην εκπομπή “Επιχειρείν Εκτενώς” με τον δημοσιογράφο κο Σπύρο Κτενά.  Στην εκπομπή τεθηκαν  θέματα τα οποία απασχολούν την  Ελληνική Αγορά Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, καθώς και οι προοπτικές που διαφαίνονται λόγω των έργων που αναμένονται να προκηρυχθούν από το ΕΣΠΑ.  Επίσης παρουσιάστηκε εκτενώς η Τεχνογνωσία [...]

07
07

Οι πρωτότυπες καλαίσθητες ιδέες μας για τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες και τη διακόσμηση του χώρου σας έχουν στόχο ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας (γάμος, βάφτιση, άλλες χαρούμενες συμβολικές στιγμές).
Η εμπειρία και οι γνώσεις μας για τις τάσεις της κάθε περιόδου, η προσωπική μας ευαίσθητη άποψη και [...]

07

To ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας έχει βασισθεί στο προιόν CT e-shop.  Η εταιρία COSMOTRONIC ιδρύθηκε το 1988 και ασχολήθηκε με τις χονδρικές πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα .
Οι πελάτες της είναι  κατά κύριο λόγω  καταστήματα λιανικού εμπορίου , βιοτεχνίες και βιομηχανίες . Ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και συγκεκριμένα το 1992 προσθέσε  [...]

07

Ο νέος ιστότοπος του Belogna ikons είναι στον αέρα.  Το Belogna ikons είναι ένα συγκρότημα  τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από παραδοσιακά υλικά, σε επάλληλα αμφιθεατρικά επίπεδα, με θέα προς τη Χώρα της Νάξου, την Πάρο αλλά και την ορεινή Νάξο.
Η απόσταση από τη Χώρα και τις δυτικές παραλίες του Νησιού είναι περίπου 4 [...]

07

Η Εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο της λιανικής πώλησης κρέατος από το 1986, χρονιά λειτουργίας  και του καταστήματος μας στα Βριλήσσια.
Για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας δημιουργήσαμε και την παρούσα ιστοσελίδα, μέσα απο την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τα προϊόντα μας, συνταγές, πληροφορίες για τα καταστήματα μας όπως επίσης και [...]